Mehmet Akif İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://mehmetakif.meb.k12.tr
Adres : Reşitpaşa Mah. Reşitpaşa Caddesi Zara / SİVAS
VİZYON : Yetiştirdiği bütün bireyler; “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütün değerlerine bağlı, branşında dünyada söz sahibi, özgürce düşünüp konuşabilen, insan haklarına saygılı, kendisine ve çevresine mutluluk verebilen, insanlığın çıkarlarını kendi çıkarları üzerinde tutan, teknolojik gelişmelerin odağında olan” Bir eğitim ve öğretim kurumu olmak.
MİSYON : Türk Milletinin maddi ve manevi değerlerine bağlı, kendisini ve milletini yüceltmek için çalışan, olumlu yönde değişebilen, hayat felsefesi doğruluk ve barış olan ilkeli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2009 yılında Avrupa Birliği Comenius projesi kapsamında İspanya, İtalya, Polonya ve Macaristan ülkelerindeki ortak okullarla yapılan proje AB tarafından kabul edilmiş olup, bu ülkelere geziler yapılmıştır. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında ilçede düzenlenen okullar arası bilgi yarışmasında 1. lik.

Yabancı Dil : ingilizce
Servis :